Yarak hastası sarhoş genç kız iştahlı sakso sonrası anal

Sevgilisiyle aynı evi paylaşan genç kız içmiş olduğu içkiyi biraz fazla abartarak yatak odasında zaman geçiren erkek arkadaşının yanına dans ederek geliyor. Sempatik genç kız kafasının iyi olduğunu söylüyor. Sarhoş genç kız hemen sevgilisinin ayağa kalmasıyla onun pantolon düğmelerini açarak penisi dışarıya doğru çıkardıktan sonra iştahlı bir şekilde ortak seks yapıyor. Penisi iştahlı oral seks yapan genç kız onu sonuna kadar dudakları arasına alırken bir yandan dil darbeleri geçirerek sevgilisini oldukça etkilemeyi başarıyor. Böylesine bir kız arkadaşı olduğu için kendisini şanslı hisseden genç adam onun kafasını okşayarak çok iyi olduğunu söyleyerek iltifat ediyor.

Yarak hastası sarhoş kız uzun süre iştahlı oral seks yaparken yavaş hareketlerle soyunmaya başlıyor. Pantolonunu çıkaran genç kız sevgilisinin karşısında çıplak kalıyor. Hemen erkek arkadaşı kızın bacak arasından içeriye kalın penisini sokmak için hazırlık yapıyor. Fakat etkileyici güzelliği olan kız hemen domalarak domalma pozisyonunda onunla ilişkiye girmek istiyor hemen onun vajinasından içeriye giren genç adam kadının belinden tutarak tokatlayarak onu sikmeye devam ediyor. İçerisine giren penisle farklı hisler yaşayan genç kadın inleme sesleriyle daha hızlı olarak onu sikmekte sınır tanımıyor. Domalma pozisyonu sonrasında genç kızın bacak arasını açan genç adam hemen penisi onun sıcak amcığına yerleştirerek git gel yaparken ateşli kız parmaklarını kullanarak kendisini orgazm etmek için mastürbasyon yapıyor.

Çılgınlar gibi çığlık atan kızın amcığını pompalarken onun zevk alma biçiminden dolayı genç adam daha hızlı olmaya çalışıyor. Bir süre sonra ise genç kız anal deliğine bu penisi almak istiyor ama çok zorlanacağını söylüyor. Penisin üzerine çıkan genç kız göt deliğine eliyle penisi sokarak penis üzerinde oynamaya başlıyor. Göt deliğine giren penisin verdiği acı ve zevkle kendisinden geçen ateşli kız zıplamaya devam ederek hiç olmadığı kadar farklı pozisyonlar denemekte kararlı olduğunu ispat etmeye çalışıyor. Uzun süreli olarak genç kızı siken sevgilisi daha sonra penisi onun içerisinden çıkararak mastürbasyon yaparak kız arkadaşının göbeğine boşalıyor.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

*

2 Yorum

  • avatar

    Bu kız benim sevgilim olacak bu şekilde sarhoş olacak onu nasıl sikerdim. Kızın kalçalarına götüne her yerine bayıldım.

  • avatar
    Neriman 4 yıl önce

    Gerçekten mükemmeldi bu filmin devamı varmı izleyebilirmiyim